Søg

mandag den 16. april 2012

Opskrift


Denne hverdags middagsret fandt jeg på, for snart 24 år siden !
Havde noget kylling og kartofler tilovers, fra dagen før, og forede et fad med butterdej, skar de kogte kartofler i tern og den kolde kylling i mundrette stykker, og fordelte begge dele på butterdejen. Krydrede med salt og peber. Kom en god stor portion hakket persille over og fordelte, knapt et stort bæger cremefraiche over (helst ikke den helt magre af slagsen, da rette da bliver meget vandig). Til slut lægges et butterdejs låg over og kanten trykkes til med en gaffel. Butterdejen pensles m vand eller mælk. Retten bages i ovnen v 200 grader i ca en halv times tid, til retten er gylden. Serveres evt med en god salat.  Gamle som børn elsker denne ret.

1 kommentar:

  1. Så ved jeg hvad jeg skal lave til aftensmad har jo fået det serveret før og det smager bare godt

    Hilsen din søn

    SvarSlet